Lid van: NGTV - Verg. SIGV Registertolken en vertalers Sectie gerechtstolken NGTV Inschrijving Wbtv nr. 2114
info@transglobal.nl

Vertalingen

Ook als vertaalster heeft Tsovinar Gasparyan haar sporen duidelijk verdiend. Met name beëdigde vertalingen op het gebied van asielprocedures, maatschappelijk werk en gezondheidszorg zijn haar specialismen.

Maar uiteraard kunt u ook voor niet beëdigde vertalingen bij haar terecht. Vertalingen vanuit het Armeens en het Russisch naar het Nederlands en uiteraard vice versa zijn dagelijks werk voor Tsovinar.  

Het soort vertalingen lopen vaak sterk uiteen. Daarom is het van belang voor haar, alvorens een tarief te kunnen afgeven, om de inhoud en daarmee de moeilijkheidsgraad van een vertaling te kennen. Dat geldt minder voor vaste documenten, zoals geboorte- en huwelijksaktes, rijbewijzen e.d..

De telefonische bereikbaarheid van Tsovinar persoonlijk is door haar drukke agenda soms wat moeilijk. Echter haar agenda wordt in dat soort situaties beheerd door haar administratieve assistent, die als hij zelf niet de  juiste antwoorden op uw vragen weet, u zo spoedig mogelijk door Tsovinar         persoonlijk laat terugbellen.

Mocht u overhoopt niemand aan de lijn krijgen dan kunt u altijd uw boodschap met vermelding van uw naam en telefoonnummer op de beantwoorder achterlaten. U wordt ook in die gevallen spoedig teruggebeld.